Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Издънка: Вяра, Надежда и Любов в миналогодишният Playboy

Е, случва се
    Say what you mean, mean what you say.
    А ТИ можеш ли така?

Comment

• Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

• Пиян мъж се прибира вкъщи, целия в червило, фон дьо тен, разчорлен. На прага жената бясна:
        - Какво е това?!
        - Няма да повярваш!! Сбих се с един клоун!!!
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Само да те гепна Google-а щи цепна, оп са, оп са ...
          А ТИ можеш ли така?

Comment

• Уникални торти.
            http://www.englishrussia.com/?p=851
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

• Ферари с уникален цвят

http://fishki.net/commentall.php?id=26331

и още нещо смешно

http://fishki.net/commentall.php?id=26691
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Тренирани рибки в аквариум. Изумително красиво!
                А ТИ можеш ли така?

Comment

• Най-кратката и прекрасна приказка: Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?" И тя отговорила: "Не!!" И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в кенефа, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките. Край.
                  Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

• Мн0о0о е сладък

"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Франко разказва на Пиеро:

-Чичо ми е направо факир! Взе една кароцерия от „Мерцедес“, мотор на „Ферари“, колелата на едно БМВ, седалките на една „Мазерати“, предавателната система на една „Порше“...

-И какво стана?, попитал Пиеро.

-Получи две години затвор, отговорил Франко.
                      Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

• Лаф за запознаване с мацка:
                        “Абе, този парцал не ти ли мирише на хлороформ?”

XVIII век. Млад кавалер с перука къса маргаритка: “Обича ме, не ме обича…”
                        XIX век. Млад джентълмен със сюртук и цилиндър къса маргаритка: “Обича ли ме? Разбира се! Ще даде - няма да даде…”
                        XX век. Юноша с дънки къса маргаритка: “Дали ме обича? Кой му пука! Ще бутне ли? Разбира се! Ще ми стане ли - няма ли да ми стане…”
                        XXI век. Същество с неопределен вид гледа маргаритка - емблема на icq, чете на монитора: “Обичам те! Искам те! Хайде да се срещнем!” и гадае: “Мъж? Жена? Активен? Пасивен?”

Съпруг и съпруга спят. Изведнъж жената се стряска на сън и изкрещява:
                        - Мъжът ми си идва!
                        Съпругът й скача и се пъхва в гардероба.
                        Излиза, гледа гузно, жената седи, подпряла глава с двете си ръце, той сяда до нея, потупва я по рамото и казва:
                        - Няма нищо, мила. И двамата сме се поизнервили напоследък, покрай тея командировки…

Мъжете се делят на 4 вида:
                        1. Мъж с пари и мозък. Сменя жените по три пъти на ден - спи и зарязва.
                        2. Мъж с пари, но без мозък. Взима си любовница и спи само с нея. Страхува се да не я изгуби.
                        3. Мъж без пари, но с мозък. Спи с любовницата на мъж с пари, но без мозък.
                        4. Мъж без пари и без мозък. Жени се.

“Драги Дядо Мраз!
                        Само едно нещо искам за Коледа - списъка ти с момичета, които са били лоши тази година…”

Собственик на верига магазини решил да направи посещение на един магазин за да види как се справят продавачите. Влязъл той в един от неговите магазини отишъл до един ловно-рибарски щанд и чул следния разговор между клиент и продавач:
                        - Ще ви предложа ето тези кукички, шаранджийски орловки, с тях рибата не може да избяга.
                        - Ами добре ще взема една кутийка. - съгласил се клиента.
                        - Обаче само с куки нищо няма да хванеш, на теб ти трябва влакно, ще ти предложа едно италианско, с него 50 килограмов сом можеш да извадиш.
                        - Ами добре ще взема една ролка. - съгласил се клиента.
                        - Обаче без пръчка си за никъде, тука имаме една спинингова въдица със все макара невероятна, с нея бе спечелен последния шампионат по риболов.
                        - Ами добре ще я взема. - съгласил се пак клиента.
                        - Но на теб ти трябва рибарска чанта, къде ще си слагаш принадлежностите.
                        - Ами добре ще взема една рибарска чанта.
                        - Обаче ти сигурно искаш да ловиш големи риби, затова без лодка си за никъде, от брега само дребосък ще хванеш.
                        - Тогава ще взема и една лодка.
                        - Ако ти се наложи да отидеш до някой високопланински язовир как ще стигнеш до там бе, ми ти без високопроходим джип 4Ч4 въобще по добре да не ставаш рибар бе.
                        - Добре ще взема и един джип, щом трябва.
                        Тогава собственикът умилен от тази проява на своя продавач, отишъл при него и започнал да му говори:
                        - Браво бе момче ти си най-добрия ми продавач, който съм виждал някога, ще ти увелича заплатата двойно, как успяда го убедиш да си купи цяло рибарско оборудване, лодка и джип, та човека беше дошъл само за една кукичка?
                        - А,а,а за кукичка, той питаше за щанда със дамски превръзки да купи на жена си и аз му викам така и така няма да правиш секс поне върви за риба.

Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си. Показал и всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартиранта на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече от колкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон и казал:
                        - Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели!
                        Минала седмица след това и двамата се заприказвали:
                        - Джон, знаеш ли, че се чудя … откакто майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единия сребърен нож от комплекта, който ти подарих.
                        - Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша.
                        В типичен британски стил Джон оформил: “Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и, че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там.”
                        В отговор на това получил: “Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартиранта ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож. С любов: Мама”

Една блондинка заварва мъжа си с любовница в кревата. Вади от чекмеджето пистолета и го опира в главата си:
                        - Недей скъпа, не прави тази грешка, няма вече да правя така!
                        - Млъкни мръснико, защото ти си следващият!

След операция блондинка пита хирурга:
                        - А кога ще мога да подновя нормален полов живот?
                        - Трудно е да ви отговоря, за първи път ми задават такъв въпрос след операция на сливици!!

Една блондинка участва в конкурс с награда 1 млн. евро. Задават й следните въпроси:
                        1) Колко години е продължила Стогодишната война.
                        а) 116
                        б) 99
                        в) 100
                        г) 150
                        Блондинката пропуска въпроса. Следващ въпрос:
                        2) В коя страна са измислили панамската шапка?
                        а) Бразилия
                        б) Чили
                        в) Панама
                        г) Еквадор
                        Блондинката иска помощ от студентите на Държавния университет.
                        3)През кой месец се отбелязва Октомврийската революция?
                        а) Януари
                        б) Септември
                        с) Октомври
                        д) Ноември
                        Блондинката иска помощ от залата.
                        4) Как е малкото име на крал Георг 6-ти?
                        а) Алберт
                        б) Георг
                        с) Мануел
                        Блондинката вади гадателски карти.
                        5) От кое животно произлиза името на Канарските острови?
                        а) Канарче
                        б) Кенгуру
                        с) Тюлен
                        г) Плъх
                        Блондинката излиза от играта.
                        А сега, ако ти се имаш за умен/а и се смял/а над блондинката, то прочети правилните отговори :
                        1) Стогодишната война е продължила 116 години от 1337 до 1453 година
                        2) Панамската шапка е измислена в Еквадор.
                        3) Октомврийската революция се отбелязва през ноември.
                        4) Името на крал Георг е Алберт. Той си го сменя през 1936 година.
                        5) Името на Канарските острови произлиза от тюлена. Латинското название на островите Insukaria Canaria означава остров на тюлените.

Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
                        - Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
                        - Ами тате, то …
                        - Кажи бе!
                        - Мииии … Имам седем двойки за годината …
                        - КОЛКО ?!?!
                        - Седем …
                        Бащата адски сърдит :
                        - И по какво ти е първата двойка?
                        - Ами по френски …
                        - Абе, тъпанар с тъпанар - защо имаш двойка по френски?
                        - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод.
                        И аз пиша : “1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
                        2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
                        3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
                        4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо.”
                        Бащата казал :
                        - Сине, тя е курва !
                        - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
                        - Айде, прощавам ти за тази двойка. По какво е следващата ?
                        - Амиии по математика …
                        - Що имаш двойка по математика, бе ?
                        - Тате, оная вика: “Колко е 5 по 6?” и аз викам : “30″. “Ами колко е 6 по 5?”
                        Бащата казал:
                        - Сине, тя си прави ташаци с тебе!
                        - И аз така й казах и тя ми написа двойка.
                        - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата?
                        - По география.
                        - Как така бе?
                        - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе?
                        - Еба ли я?
                        - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
                        - Добре - прощавам ти. По какво е следващата?
                        - По биология.
                        - Идиот!!! Как успя бе?
                        - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета.
                        Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика: “Муха” и аз викам: “Мухоебец” и даскалката ми написа двойка …
                        - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие. Казвай за следващата.
                        - По ЗИП-а по география. Оная вика :”Благоевград, град ли е?” и аз викам :”Не е - село е!” “Е как ще е село, като завършва на - град?” “Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?” и тя ми написа двойка.
                        - Както и да е сине . Нататък?
                        - По физическо. Тати оня вика: “Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак …” “Еее, господине, аз на какво да се крепя?” и той ми написа двойка.
                        - А последната?
                        - По музика.
                        Бащата :
                        - И по музика ли бе дебил!!!!
                        Иванчо сърдит :
                        - Тате след шест двойки как се пее, бе …

Мъж отишъл на лекар.
                        - Докторе, ставам сутрин, измивам се, изпивам си кафето, обличам се и тръгвам за работа. И когато стигна до спирката, една болка като ме пререже през кръста, тръгва нагоре по гръбнака и като стигне тила, направо ми иде да крещя с глас..
                        Лекарят го прегледал подробно, угрижил се и рекъл:
                        - Съжалявам, положението е тежко, ще трябва да режем пакета…
                        Мъжът пребледнял, поблагодарил и напуснал кабинета… Решил да отиде при друг лекар:
                        - Докторе, ставам сутрин, измивам се, изпивам си кафето, обличам се и тръгвам за работа. И когато стигна до спирката, една болка като ме пререже през кръста, тръгва нагоре по гръбнака и като стигне тила, направо ми иде да крещя с глас.
                        И този го прегледал и след като помислил, казал:
                        - Много съжалявам, но ще се наложи да отстраним пакета.
                        Мъжът отново с ужас напуснал кабинета. Отишъл при още няколко лекари, но всички само това му казвали. Накрая той се примирил - не може да се живее с подобна болка - и се подложил на операцията. Докато лежал в болницата, си мислел:
                        “Е, сега, сексът не е всичко в този живот. Като ме изпишат, ще си угаждам. Ще си ушия хубав костюм, ще си купя лъскава кола, ще попътувам по света…”
                        Изписали го и той - от болницата направо при шивача.
                        - Искам да ми ушиете чудесен костюм.
                        Шивачът взел мерките му и го попитал:
                        - Извинявайте, от коя страна си го държите?
                        - О, не се притеснявайте, моля Ви. Все едно!
                        - Кажете, няма проблем. От коя страна?
                        - Е, и Вие сега. Толкова ли е важно от коя страна си го държа?!
                        - Всъщност, да. Ако си го държите в десния крачол, а аз ушия панталона така, че да Ви седи в левия, десетина минути след като се обуете, се появява една болка през кръста, тръгва нагоре по гръбнака и като стигне тила, направо ще закрещите с глас…

Рекламата на новите Durex с 12 презерватива в опаковка в различните страни:
                        България.
                        Слагаме 12 презерватива, защото вярваме във Вас.
                        Англия.
                        Слагаме 12 презерватива, за да може през цялата година да не мислите за покупка на контрацептиви.
                        Китай.
                        Слагаме 12 презерватива, моля, сложете поне един!
                        Индия.
                        Слагаме 12 презерватива, за да има за всяко ваше дете балон.
                        Испания.
                        Дами, слагаме 12 презерватива, за да стигнат за всичките ви кавалери днес.
                        САЩ.
                        Слагаме 12 презерватива, за да може да сложите поне един правилно.

Мутра отива при личния си лекар.
                        - Докторе, дошал сам да ме кастрираш!
                        - Ама господине моля ви се как, как така ще ви кастрирам, та вие сте още млад, помислете си добре - живота е пред вас!
                        - Ае ни ми са обеснявай, сички са кастрирват, аз ли няма да са кастрирам!!!
                        Докторат въздахнал тежко и казал:
                        - Ами добре, щом така сте решили.
                        Мутрата излиза от кабинета и приятелят му го пита:
                        - Ко стана бе, имунизира ли се?

Защо мъжете са по-добри приятели:
                        Приятелство между жени: Една жена не се прибрала вкъщи една вечер. На следващия ден казала на съпруга си, че е спала при приятелка. Мъжът се обадил на десетте най-добри приятелки на жена си. Нито една от тях не знаела за това.
                        Приятелство между мъже: Един мъж не се прибрал вкъщи една вечер. На следващия ден казал на съпругата си, че е спал при приятел. Жената се обадила на десетте най-добри приятели на мъжа си. Осем от тях потвърдили, че е спал у тях, а двама казали, че е още там.

Видове оргазми:
                        Астматически: Ахъ..ахъ..аъ…аъ…ааааа
                        Географски: Тук, тук…не там, по-нагоре….…
                        Математически: Още, още!
                        Спортен: Бързо! По-бързо….не спирай…
                        Научно-изследователски: По-дълбоко, точно така…а-а-а без да излизаш…
                        Положителен: О!Да!О!Да!…
                        Отрицателен: О!Не!О!Не!…
                        Религиозен: О, Боже!…О,Боже Господи,какво правиш с мен?!
                        Самоубийствен: А-а-а…умирам…..!
                        Криминален: Ах, ти ме убиваш!…
                        Заплашителен: Само да спреш и за секунда - ще те убия!
                        Детски: О, майко, О, майко…
                        Виртуален: Мими [23:42:56] >> Свърших…А ти?

Снежанка и принцът се чукали, а джуджетата искали да гледат през ключалката, ама били ниски та се качили едно на друго и най-малкото отгоре им казвало какво става, а те си предават надолу по веригата.
                        - Принцът е гол. - казва джуджето.
                        “Принцът е гол, принцът е гол, принцът е гол …” се чува веригата.?
                        - Снежанка се съблече.
                        “Снежанка се съблече, Снежанка се съблече, Снежанка се съблече …”
                        - Той я целува.
                        “Целува, целува, целува …”
                        - Принцът й го вкара.
                        “Вкара, вкара, вкара …”
                        - Клатят се яко.
                        “Клатят се яко, клатят се яко, клатят се яко …”
                        - Принцът се изпразни.
                        “И аз, и аз, и аз …”

Новопостъпил затворник го настаняват във една килия със яко старо куче.
                        При настаняването старият му казал:
                        - Тука в затвора играем на една игра, нарича се “семейство”, така че ти кой искаш да бъдеш, майката или таткото ?
                        Новодошлият се позамислил малко и предвидливо казал:
                        - Аз предпочитам да бъда таткото.
                        Старият затворник отговорил:
                        - Нямаш никакви проблеми, хайде ела сега да хванеш мама за кура.

Пращат Иванчо в първи клас. Още първия ден той отива при учителката и казва:
                        - Госпожо, аз съм много умен. Не съм за първи клас. Пратете ме направо за трети!
                        Учителката се объркала и го води при директора.
                        - Господин директор, Иванчо иска да започне учение направо от трети клас!
                        - Добре! Изпитайте го - да видим.
                        Почнала учителката?
                        - Колко е 3 по 3?
                        - 9.
                        - Правилно! А 6 по 6?
                        - 36.
                        - Добре! А какво е това - кравата ги има четири, а аз две?
                        - Крака.
                        - А какво е това? Ти го имаш в панталоните, а аз го нямам?
                        - Джоб.
                        - Правилно! Ставаш за трети клас!
                        А директорът се обадил:
                        - Направо в пети да го пратим! Много е напред с материала! Я как отговори на всичко! А последните два отговора даже и аз ги сбърках!

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
                        1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
                        2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
                        3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
                        4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
                        Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
                        След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат
                        работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
                        - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
                        Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,
                        помагащи вкъщи и много романтични”.
                        На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере
                        половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
                        последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
                        „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
                        А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• невидимо ...
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD
                          Mazda CX-5

Comment

• FIAT - Failure in Italian Automotive Technology
                            Ford - Fix Or Repair Daily
                            Hyundai - Hope You Understand Nothing`s Driveable And Inexpensive
                            Pontiac - Poor Old Nigger Things It`s Cadillac
                            SAAB - Sad Attempt At Beauty
                            KIA - Killed In Assembly
                            Volvo - Very Odd Looking Vehicular Object
                            Buick - Big Ugly Indestuctible Car Killer
                            Dodge - Dead Old Dog Going East; Dead On Delivery, Go Easy
                            GM - Great Mistake
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• "Не знам до колко сте запознати с името Пътка, но има 26 Пътки в България. Хайде, името не е толкова колоритно - докато не решат да си вадят лична карта, международен паспорт... защото им предлага 2 варианта: Patka или Putka... вие какво бихте си избрали?"
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD
                              Mazda CX-5

Comment

• Евгенииииииииииииииииии

Виж как се вадят лесни пари

Един мъж отишъл при приятеля си, който работел като зъболекар. Поседели, поприказвали. Звъннал телефонът. Жената на зъболекаря го молела спешно да се върне у дома. Той помолил госта:
                                - Хайде да постоиш половин час тук, докато отскоча да видя какво става. Ей сега се връщам.
                                Останал мъжът. След минута влиза възрастна жена, цялата в злато. Моли спешно да т извади зъба.
                                - Ще ви платя 500 долара, само веднага ми го извадете.
                                Какво да прави, заради парите решил да рискува човекът. Хванал клещите, пъхнал ги в устата т и започнал да дърпа с всичка сила. Жената закрещяла, хванала с ръка устата си и изхвръкнала от кабинета. След пет минути спират отпред два джипа и излизат от тях няколко мутри. Най-здравият излиза в кабинета и вика:
                                - Ей, ти ли си зъболекарят?
                                "Край, ще ме гръмнат" - помислил си човекът и само поклатил глава. Изведнъж мутрата хвърлил на масата пачка долари, свалил си златния ланец, часовника, сложил всичко това на масата и казал:
                                - Знаеш ли какво си направил? Знаеш ли?
                                - Н-н-не...
                                - Изтръгнал си езика на тъща ми!!!
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X